Beweegkuur GLI

De beweegkuur is een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Hierin wordt begeleiding bij beweging, voeding en gedrag gecombineerd in 1 programma. Het doel van dit programma is om af te vallen en daarmee ziektes die gerelateerd zijn aan overgewicht te voorkomen. Iedereen met overgewicht kan meedoen aan dit programma! Dat kan met een BMI vanaf 25 en een verwijzing van je huisarts.

Het programma van de beweegkuur

De beweegkuur GLI is een groepsprogramma van 2 jaar. Hierin heb je afspraken met de dietist, leefstijlcoach en de beweegprofessional. Deze afspraken heb je individueel maar ook in een vaste groep samen met andere deelnemers.

Door gesprekken en opdrachten krijg je meer grip op jouw eigen eetpatroon en gewoontes, en leer je beter om te gaan met voeding en beweging

Kosten en meer informatie

De GLI wordt vergoed door de zorgverzekeraar als je huisarts aangesloten is bij een ketenzorg die de GLI aanbiedt. Indien dit het geval is kan je zonder vertraging aan de GLI bij ons beginnen. Is de huisarts niet aangesloten bij een dergelijke ketenzorg dan duurt het iets langer voordat je kunt starten met de GLI.

Voor meer informatie over de beweegkuur GLI kan je ons bellen of een e-mail sturen, kan je terecht bij de huisarts of op de website van de maker van dit programma: ‘huisvoorbeweging’. Klik op het logo hier links naast.