Samenwerkingen

De hartslag verzorgt ‘personal training voor vrouwen die moeite hebben met het behouden van een gezond en stabiel gewicht’.

Samen hebben wij een traject opgestart waarbij zowel personal training als gezonde voeding ervoor zorgen dat vrouwen hun ongewenste kilo’s op een gezonde manier kunnen kwijtraken. Wilt u meer weten of ons traject of over personal training?         Klik hier voor de website van de Hartslag!

Door samen te werken met 1Meal kunnen wij ons voedingsadvies nog gemakkelijker maken. Zeker bij een speciaal dieet, zoals bij de eliminatiefase van het FODMaP-dieet. 1Meal kookt namelijk een eenpersoons-maaltijd voor jou op ons voedingsadvies: fodmapvrij, diabetes-geschikt of een ‘gewone’ gezonde maaltijd.
De avondmaaltijd is dan in ieder geval onder controle. 

1Meal maakt de gerechten panklaar en levert dit aan huis. Klik op het logo voor meer informatie over de eenpersoonsgerechten van 1Meal.


Voor Food 5 verzorgen wij de invoer van productspecificaties in PS-inFoodservice en GS1.

Met ons voedingsdeskundig oog kijken wij kritisch naar de inhoud van de specificatie, bijvoorbeeld of de voedingswaardetabel klopt en of de allergenendeclaratie compleet is.

"Dankzij de doortastende en deskundige werkwijze van Caras voedingsspecialisten zijn alle productspecificaties van Food 5 binnen PS-inFoodservice weer Up-to-date. Indien u op zoek bent naar een bedrijf wat u kan helpen bij vraagstukken over productspecificaties en etikettering dan kan ik Caras van harte aanbevelen!"
Lennert Kaman
Commercieel directeur Food5.nl

Voor beroepsopleidingen die zich richten gericht op voeding is Astrid docent aan het NCOI. Zij geeft de module voedingsleer voor verschillende opleidingen, waaronder Voeding en Dietetiek, Voedingsconsulent, Gewichtsconsulent en Sport en Bewegen.

Prettige docent. Zorgt er voor dat iedereen goed bij de les betrokken wordt ondanks dat de les in de virtuele omgeving wordt gegeven. Goede interactie. Cijfer 8.1
Student
Module Anatomie en fysiologie

Caras is kerndocent aan het Hamel College in Gorinchem voor de opleiding tot Gewichtsconsulent. 
Alle benodigde kennis voor de gewichtsconsulent wordt door ons uitgelegd, denk aan voedingsleer, menuleer, levensmiddelenleer, gesprekstechnieken, voedingsberekeningen en productkennis.

"Astrid is een toegewijde en geduldige docent die inspeelt op de situatie en ruimte geeft aan interactie met de leerlingen!"
Cursist
Gewichtsconsulent

Jan Driebergen heeft voor ons de gehele website en huisstijl gerealiseerd, waar wij zeer tevreden over zijn. Het eindresultaat mag er zijn!

Jan is deskundig en verstaat zijn vak. Ook heeft hij een luisterend oor, waardoor wens en invulling goed samen komen. Wij raden Jan Driebergen zeker aan!

"De dames van Carasvoeding geven een zeer deskundige en professionele indruk. Tevens is het fijn onderhandelen en geven ze duidelijk aan wat ze willen, waardoor het voor mij ook fijn is om invulling te geven op hun wensen."
Jan Driebergen
Interactief vormgever

Sportvereniging Victoria in Rotterdam heeft naast tennis en hockey ook een squashvereniging. De jeugdleden worden onder SJR (Squash Jeugd Rotterdam) opgeleid bij de Rotterdam Squash Academy en hebben van Caras een food-clinic gekregen.

"Ik wil Caras bedanken voor hun inspirerende bijdrage. Doormiddel van een quiz hebben ze op een zeer leuke manier uitgelegd wat je wel en niet moet eten als topsporter. Eten voor, tijdens en na een training en wedstrijd werd besproken en ook wanneer je koolhydraten en eiwitten moet eten. Ik vond het erg leerzaam en zeer goed uitgelegd voor kinderen!"
Dennis Huisman,
Voorzitter SJR Victoria Squash Rotterdam

Dr. Sunshine organiseert de leukste Fit Festivals waar Caras de Health Checks verzorgt. Met diverse partners maken zij er een feestje van. Je kan ons vinden in bijvoorbeeld een winkelcentrum, tijdens een evenement op een stadsplein, of bij een bedrijf om de gezondheid te testen. 
Wij meten o.a. de BMI, het vetpercentage en de bloeddruk van nieuwsgierige deelnemers.


In gezondheidscentrum Dynamis op de Floris Burgwal 194 in Capelle aan den IJssel hebben wij onze spreeklocatie. We werken hier samen met verschillende zorgverleners, coaches en therapeuten. Zo is er fysiotherapie, homeopathie, personal coaching, haptotherapie, Qigong, craniosacraal therapie, podotherapie en psychosynthese aanwezig binnen dit team.

Op maandag, dinsdag en vrijdag kunt u een afspraak met ons plannen op deze locatie voor diëtetiek en voedingsadvies. 


Het Kinderlab in Capelle Schollevaar biedt veel leuke activiteiten voor kinderen. Op dinsdagen geven wij kooklessen om kinderen te leren hoe lekker gezond eigenlijk is!
Kliederen met smoothies, kleurrijke groenten en gezonde pannenkoeken bakken bijvoorbeeld.


Caras organiseert ‘Supermarktworkshops’ om gezonder boodschappen te doen. Klanten krijgen tips over hoe zij een gezondere keuze kunnen maken voor het schap. In de supermarkt gebeurt het namelijk allemaal.
Jumbo Bruins aan de Wingerd is onze samenwerkingspartner voor deze workshops.

Personal trainer Priscilla Alders werkt met ons samen om clienten (nog) fitter te krijgen. Dit is juist voor alle beginnende en wat onzekere sporters die een duwtje in de rug en een helpende hand kunnen gebruiken. Caras vindt persoonlijke benadering en maatwerk erg belangrijk, dus ook bij beweging! Zo werkt ook Priscilla met iedereen anders, op een eigen tempo, niveau, doelstelling en de persoonlijke belastbaarheid. Krachttraining, HIIT (High Intensity Interval Training), Martial Arts, (kick)boksen, het vergroten van uithoudingsvermogen en vetverbranding zijn haar specialistaties.

Een van onze spreeklocaties is in het paramedisch centrum Vettenoordse polder in Vlaardingen. In dit centrum werken 2 fysiotherapeuten (waaronder een kaakfysio) en een huidtherapeut. Door deze samenwerking krijgen clienten een intensievere behandeling voor hun klachten zoals overgewicht en ondergewicht bij kinderen en volwassenen, COPD, diabetes, reuma, jicht, darmklachten en sportvoeding. 

Op dinsdag, vrijdag en in de avonden kunt u hier bij ons terecht op de Vetteoordskade 40


Uw bedrijf?