Aankomende events:

Supermarkt tour

 Bij deze rondleiding in de supermarkt vertelt de diëtist je van alles over gezond shoppen. Waar moet je op letten als je een etiket leest? Hoe weet je zeker welke van de 2 broden de beste keus is? En wat betekenen al die logo’s op de verpakking?

Je kan vragen stellen over jouw eigen dagelijkse boodschappen en boodschappenlijstje. Misschien wil je niet alles 100% gezond hebben, maar bijvoorbeeld toch de minst slechte optie kiezen. Welke soort chips is bijvoorbeeld nog oké? 

De rondleiding is ook voor iedereen die vanwege een allergie, hoge bloeddruk, prikkelvaar-darm syndroom (FODMAP) of andere gezondheidsklachten gezonder wilt eten of hier meer over wilt weten.

Volgeboekt? Sluit dan aan bij de volgende rondleiding!

    Voorgaande events:

    Fit de zomer in!

    Wil jij nog snel in 6 weken van je overtollige kilo’s af voordat de zomer echt begint? Schrijf je dan nu in! In 6 weken krijg jij elke week een groepsles, een tussentijdse meting en een voedingsplan. Meer weten? Kom naar de gratis info avond op woensdag 23 mei om 19:45 bij Fit By Me (Mient 16B) en kijk of dit programma iets voor jou is! Het programma begint op 31 mei en eindigt op 12 juli. Voor de flyer met het programma klik hier